Viktor frisk instagram

Viktor Frisk (@viktorfrisks) • Instagram photos and videos

Founder av PR in tech @hipe_agency. En glad kille med stora drömmar. SWIMS Ambassadör För samarbeten: viktor@vfrisk.com · 4,472 posts · 337K followers.

Viktor Frisk (@viktorfrisks) • Instagram photos and videos

338k Followers, 2746 Following, 4472 Posts – See Instagram photos and videos …

Viktor Frisk on Instagram: “Jag älskar att vara ärlig mot er …

Viktor Frisk on Instagram: “Jag älskar att vara ärlig mot er. Denna sommar har varit så speciell för mig. Jag började med att hitta träningen och mig själv i livets stora frågor. Vem är jag, vart ska jag, vad är målbilden framåt? Att vara nykter en hel sommar när man är 26 och jobbar i den bransch jag gör så har det inte varit lätt, men fan vad jag krigat! Det här har bara bevisat för mig hur sjukt stark jag är och att allt går om man vill. Men att få gå igenom alla dessa frågor gör också att jag är så tacksam och ödmjuk mot livet. Att ha varit en offentlig person i snart 15år, det tar på krafterna men det är också mitt jobb som jag älskar. Jag är så tacksam över alla som tror på mig. @nishti du har verkligen hjälpt mig att gräva fram ”riktiga” Viktor och visat vilken näring han behöver för att blomstra. @kimlindman du når mig på ett plan som ingen annan och stöttar mig därifrån. Och tack @jenniesinclair , fina människa, att du ser mina styrkor och att vi nu med @reachmedia.group står inför så stora och roliga utmaningar! Tänk att jag som hoppade av skolan och drog till Stockholm när jag var 17 år idag har skapat mitt grymma team, flera bolag och står inför utmaningar jag aldrig hade kunnat drömma om. Jag är stolt över den människan jag är. Felen jag har gjort och det destruktiva i mitt liv tar jag med mig som lärdomar. Jag gillar den killen jag håller på att bli, men resan är tuff. Men jag ser framåt och resan bakåt har bara gett mig några jävligt bra kapitel i självbiografin jag kan släppa om några år haha! Nu framåt kommer jag satsa på att må bra, träna, jobba mycket och samtidigt hänga med familj, vänner och hitta ett inre lugn. Det finns ytterligare en speciell person som lyft mig denna sommar, kanske någon jag vill dela hela mitt liv med… Och störst av allt är väl ändå kärleken! Jag vill tillslut också tacka alla er följare som än idag är med i mina upp och nedgångar, ni som följt mig sen Samir&Viktor tiden och även innan det. Om hösten blir spännande för mig så blir den minst lika rolig för er, nu kör vi! Man brukar säga det finns en anledning till att backspegeln är så liten och framrutan så stor. 🙏🏽❤️”

13.7k Likes, 350 Comments – Viktor Frisk (@viktorfrisks) on Instagram: “Jag älskar att vara ärlig mot er. Denna sommar har varit så speciell för mig.

14K Likes, 350 Comments – Viktor Frisk (@viktorfrisks) on Instagram: “Jag älskar att vara ärlig mot er. Denna sommar har varit så speciell för mig. Jag började med att hitta träningen och mig själv i livets stora frågor. Vem är jag, vart ska jag, vad är målbilden framåt? Att vara nykter en hel sommar när man är 26 och jobbar i den bransch jag gör så har det inte varit lätt, men fan vad jag krigat! Det här har bara bevisat för mig hur sjukt stark jag är och att allt går om man vill. Men att få gå igenom alla dessa frågor gör också att jag är så tacksam och ödmjuk mot livet. Att ha varit en offentlig person i snart 15år, det tar på krafterna men det är också mitt jobb som jag älskar. Jag är så tacksam över alla som tror på mig. @nishti du har verkligen hjälpt mig att gräva fram ”riktiga” Viktor och visat vilken näring han behöver för att blomstra. @kimlindman du når mig på ett plan som ingen annan och stöttar mig därifrån. Och tack @jenniesinclair , fina människa, att du ser mina styrkor och att vi nu med @reachmedia.group står inför så stora och roliga utmaningar! Tänk att jag som hoppade av skolan och drog till Stockholm när jag var 17 år idag har skapat mitt grymma team, flera bolag och står inför utmaningar jag aldrig hade kunnat drömma om. Jag är stolt över den människan jag är. Felen jag har gjort och det destruktiva i mitt liv tar jag med mig som lärdomar. Jag gillar den killen jag håller på att bli, men resan är tuff. Men jag ser framåt och resan bakåt har bara gett mig några jävligt bra kapitel i självbiografin jag kan släppa om några år haha! Nu framåt kommer jag satsa på att må bra, träna, jobba mycket och samtidigt hänga med familj, vänner och hitta ett inre lugn. Det finns ytterligare en speciell person som lyft mig denna sommar, kanske någon jag vill dela hela mitt liv med… Och störst av allt är väl ändå kärleken! Jag vill tillslut också tacka alla er följare som än idag är med i mina upp och nedgångar, ni som följt mig sen Samir&Viktor tiden och även innan det. Om hösten blir spännande för mig så blir den minst lika rolig för er, nu kör vi! Man brukar säga det finns en anledning till att backspegeln är så liten och framrutan så stor. 🙏🏽❤️”

Viktor Frisk (@viktorfrisks) • Instagram-foto’s en -video’s

Founder @hipe_agency. En glad kille med stora drömmar.

337 k.volgers, volg 2,752, 4,472 plasings – Sien Instagram-foto's en -video's vanaf Viktor Frisk (@viktorfrisks)

Viktor Frisk (@viktorfrisks) • Photos et vidéos Instagram

338 k followers, 2 746 suivie(s), 4 472 publications – Découvrez les photos …

337 k followers, 2 752 suivie(s), 4 472 publications – Découvrez les photos et vidéos Instagram de Viktor Frisk (@viktorfrisks)

Viktor Frisk on Instagram: “20:00 är min nya blogg/hemsida …

Viktor Frisk on Instagram: “20:00 är min nya blogg/hemsida live! På www.viktorfrisk.nu, hoppas vi ses där! foto: @jjungebrant”

5726 Likes, 39 Comments – Viktor Frisk (@viktorfrisks) on Instagram: “20:00 är min nya blogg/hemsida live! På www.viktorfrisk.nu, hoppas vi ses där! foto: …

5,724 Likes, 39 Comments – Viktor Frisk (@viktorfrisks) on Instagram: “20:00 är min nya blogg/hemsida live! På www.viktorfrisk.nu, hoppas vi ses där! foto: @jjungebrant”

Viktor Frisk on Instagram: “Vart har jag tagit vägen? Jag är så …

4995 Likes, 160 Comments – Viktor Frisk (@viktorfrisks) on Instagram: “Vart har jag tagit vägen? Jag är så tillfreds med mitt liv just nu så jag glömmer …

Viktor Frisk on Instagram: “Den här bilden kan bara säga en …

9134 Likes, 208 Comments – Viktor Frisk (@viktorfrisks) on Instagram: “Den här bilden kan bara säga en sak. Och det är att idag är det fredag och att jag …

viktorfrisks – Instagram

Viktor Frisk on Instagram: “I samarbete med @mathem har jag en rolig nyhet! 😃🙌✨ Alla som anger koden VIKTORFRISK får ett paket röda rosor GRATIS i sin nästa leverans (t.om 20 jan) och nu på torsdag den 11/1 mellan klockan 16:00-20:00 kommer JAG att leverera en del av era beställningar! Jag kommer hem till ett par utvalda kunder med en massa gratis överraskningar, skriv in koden VIKTORFRISK med din beställning och välj leverans på torsdagen den 11 januari klockan 16:00-20:00. Då får du ett paket röda rosor och kanske dyker jag upp med extra överraskningar! 🌹#mathem #samarbete”

4244 Likes, 56 Comments – Viktor Frisk (@viktorfrisks) on Instagram: “I samarbete med @mathem har jag en rolig nyhet! ✨ Alla som anger koden …

4,241 Likes, 56 Comments – Viktor Frisk (@viktorfrisks) on Instagram: “I samarbete med @mathem har jag en rolig nyhet! 😃🙌✨ Alla som anger koden VIKTORFRISK får ett paket röda rosor GRATIS i sin nästa leverans (t.om 20 jan) och nu på torsdag den 11/1 mellan klockan 16:00-20:00 kommer JAG att leverera en del av era beställningar! Jag kommer hem till ett par utvalda kunder med en massa gratis överraskningar, skriv in koden VIKTORFRISK med din beställning och välj leverans på torsdagen den 11 januari klockan 16:00-20:00. Då får du ett paket röda rosor och kanske dyker jag upp med extra överraskningar! 🌹#mathem #samarbete”

viktorfrisks – Instagram

Viktor Frisk on Instagram: “Jag är frisk, känner mig stark och redo för nya utmaningar. Men något vi måste tänka på nu är våra äldre.. Ring farmor och mormor och berätta hur mycket ni älskar dom. Köp pussel, TV-spel, gör middagar och leverera utanför dörren, köp champagne, musikspelare och ring ring ring! Deras psyke är sämre än vårat. Lova mig det ❤️🙏🏽 Att våra älskade farmor, mormor, farfar ska sitta inlåsta minst 1 månad till måste vi visa stor hänsyn till ALLA! Annars hoppas jag alla får en grym dag!!”

6109 Likes, 103 Comments – Viktor Frisk (@viktorfrisks) on Instagram: “Jag är frisk, känner mig stark och redo för nya utmaningar.

6,104 Likes, 102 Comments – Viktor Frisk (@viktorfrisks) on Instagram: “Jag är frisk, känner mig stark och redo för nya utmaningar. Men något vi måste tänka på nu är våra äldre.. Ring farmor och mormor och berätta hur mycket ni älskar dom. Köp pussel, TV-spel, gör middagar och leverera utanför dörren, köp champagne, musikspelare och ring ring ring! Deras psyke är sämre än vårat. Lova mig det ❤️🙏🏽 Att våra älskade farmor, mormor, farfar ska sitta inlåsta minst 1 månad till måste vi visa stor hänsyn till ALLA! Annars hoppas jag alla får en grym dag!!”

Keywords: viktor frisk instagram, viktor frisk pojkvän instagram