Nanne grönvall instagram

Nanne Grönvall (@nannegronvall) • Instagram photos and …

Celebrating 35 years as an artist; Swedish singer-songwriter, radio host, actress and musical artist. · 1,568 posts · 48.8K followers · 1,631 following.

Nanne Grönvall (@nannegronvall) • Instagram photos and …

Celebrating 35 years as an artist; Swedish singer-songwriter, radio host, …

Nanne Grönvall on Instagram: “Har nu jobbat tre månader …

Nanne Grönvall on Instagram: “Har nu jobbat tre månader, efter min ett-åriga frånvaro från jobb pga utmattningskollapsen förra året. Det har varit och är suuuuper kul att äntligen ha kommit igång och jobba igen, men i mitten på aug, så kände jag också att jag måste se över utvecklingen. Gig- och andra jobb-förfrågningar kommer in i massor. Mobilen ringer konstant och sms och mail rasar in. Tycker att det är så otroligt kul, men inser mitt upp i allt att jag ju faktiskt lovat mig själv en mjukstart. Samtidigt är det ju också mycket i vardagen att fixa och hinna med. Så det blev en väldigt spontan 10-dagars bokning till Maldiverna, helt själv, för att bromsa upp allt under några dagar. Nu börjar semestern dock lida mot sitt slut. Har laddat batterierna, hjärnan och själen. Läst böcker, snorklat, vilat, tränat, varit på spa och ätit jätte gott. Hotellön Shangri-La Villingili Resort har varit magiskt att vara på. Den enda ön på Maldiverna som har golfbana dessutom, vilket har varit kul för en golf-nybörjare som jag. Satte ihop några video-klipp härifrån Maldiverna som jag filmat och som nu finns i min blogg (länk dit i min Instagram bio)Kändes kul att dela med mig av mina upplevelser här. Tänk vad fantastiska saker jag får uppleva. Tacksam. 😍#resa #semester #maldiverna @shangrilamaldives #självvaldensamhetärmagisktibland”

1521 Likes, 41 Comments – Nanne Grönvall (@nannegronvall) on Instagram: “Har nu jobbat tre månader, efter min ett-åriga frånvaro från jobb pga …

1,521 Likes, 41 Comments – Nanne Grönvall (@nannegronvall) on Instagram: “Har nu jobbat tre månader, efter min ett-åriga frånvaro från jobb pga utmattningskollapsen förra året. Det har varit och är suuuuper kul att äntligen ha kommit igång och jobba igen, men i mitten på aug, så kände jag också att jag måste se över utvecklingen. Gig- och andra jobb-förfrågningar kommer in i massor. Mobilen ringer konstant och sms och mail rasar in. Tycker att det är så otroligt kul, men inser mitt upp i allt att jag ju faktiskt lovat mig själv en mjukstart. Samtidigt är det ju också mycket i vardagen att fixa och hinna med. Så det blev en väldigt spontan 10-dagars bokning till Maldiverna, helt själv, för att bromsa upp allt under några dagar. Nu börjar semestern dock lida mot sitt slut. Har laddat batterierna, hjärnan och själen. Läst böcker, snorklat, vilat, tränat, varit på spa och ätit jätte gott. Hotellön Shangri-La Villingili Resort har varit magiskt att vara på. Den enda ön på Maldiverna som har golfbana dessutom, vilket har varit kul för en golf-nybörjare som jag. Satte ihop några video-klipp härifrån Maldiverna som jag filmat och som nu finns i min blogg (länk dit i min Instagram bio)Kändes kul att dela med mig av mina upplevelser här. Tänk vad fantastiska saker jag får uppleva. Tacksam. 😍#resa #semester #maldiverna @shangrilamaldives #självvaldensamhetärmagisktibland”

Nanne Grönvall (@nannegronvall) • Instagram-foto’s en -video’s

Celebrating 35 years as an artist; Swedish singer-songwriter, radio host, …

48.8 k.volgers, volg 1,633, 1,569 plasings – Sien Instagram-foto's en -video's vanaf Nanne Grönvall (@nannegronvall)

Nanne Grönvall on Instagram: “Kvinnor – oavsett ålder …

7692 Likes, 710 Comments – Nanne Grönvall (@nannegronvall) on Instagram: “Kvinnor – oavsett ålder, utseende osv; var stolta över att ni finns.

Nanne Grönvall on Instagram: “Tack för allt fantastiskt stöd av …

Nanne Grönvall on Instagram: “Tack för allt fantastiskt stöd av er för Ripley under hans behandling mot huggormsbettet. Tre mardrömsdygn då han bara blivit sämre och fått nya behandlingar. I natt ringde de och sa att de behövde sätta in blodplasma och i eftermiddags ringde de och sa att inte heller detta hjälpt, utan att de nu sätter in serum. Det finns många allvarliga biverkningar med serumet, men måste tas nu. (Bilden är tagen hemma, innan han blev biten). Åh vad vi längtar efter vår Ripley. Känns dock skönt att han är i goda händer på djursjukhuset. Det har varit dygn av gråt av oro för det han går igenom och att han måste klara av dessa tuffa behandlingar. Känns så maktlöst att inte ens kunna vara där och pyssla om honom, mitt i alla provtagningar, smärta och behandlingar. Nu hoppas vi att serumet gör en positiv verkan, att inga komplikationer tillstöter och att det äntligen blir en förbättring. Älskar vår vovve så mycket!!!”

1334 Likes, 250 Comments – Nanne Grönvall (@nannegronvall) on Instagram: “Tack för allt fantastiskt stöd av er för Ripley under hans behandling mot …

1,334 Likes, 250 Comments – Nanne Grönvall (@nannegronvall) on Instagram: “Tack för allt fantastiskt stöd av er för Ripley under hans behandling mot huggormsbettet. Tre mardrömsdygn då han bara blivit sämre och fått nya behandlingar. I natt ringde de och sa att de behövde sätta in blodplasma och i eftermiddags ringde de och sa att inte heller detta hjälpt, utan att de nu sätter in serum. Det finns många allvarliga biverkningar med serumet, men måste tas nu. (Bilden är tagen hemma, innan han blev biten). Åh vad vi längtar efter vår Ripley. Känns dock skönt att han är i goda händer på djursjukhuset. Det har varit dygn av gråt av oro för det han går igenom och att han måste klara av dessa tuffa behandlingar. Känns så maktlöst att inte ens kunna vara där och pyssla om honom, mitt i alla provtagningar, smärta och behandlingar. Nu hoppas vi att serumet gör en positiv verkan, att inga komplikationer tillstöter och att det äntligen blir en förbättring. Älskar vår vovve så mycket!!!”

Nanne Grönvall on Instagram: “I DAG FIRAR JAG DUBBELT …

6745 Likes, 722 Comments – Nanne Grönvall (@nannegronvall) on Instagram: “I DAG FIRAR JAG DUBBELT – jag fyller 60 år dag , men det är också 26 år sedan vi …

Nanne Grönvall on Instagram: “Ja då var det dags igen

Nanne Grönvall on Instagram: “Ja då var det dags igen – Idol i morgon och jag går redan och är nervös för Charlies skull. Faktum är att jag redan flera dagar innan går med fjärilar i magen innan det väl blir fredag kväll. Det är helt underbart att han nu får uppleva sin stora dröm sedan många år tillbaks; att få vara med i Idol. Att han nu dessutom är kvar bland de sista fyra är overkligt stort för både honom och mig. På fredag kvällarna mellan Idol-showen och när rösterna meddelas, så vankar jag oavbrutet ängsligt av och an hemma, som en orolig mamma-anka. Det har verkligen känts ledsamt att inte kunna vara på plats i tv-studion ännu och heja på honom i publiken med Charlie skylt och allt, men min utmattning måste tas på allvar av mig själv och även nu när jag äntligen är på väg tillbaks från dessa mardrömsmånader så behöver jag fortfarande all vila jag kan få innan jag börjar giga i december, för första gången på över ett halvår. Så just nu kan jag bara gå på dagsformen, dvs ta beslut samma dag, när det handlar om att ge mig ut i större sammanhang som t.ex Idol och dessvärre har jag hittills fått avboka mina planer på att åka till tv-studion och se honom live. Jag vet att Charlie vill att jag prioriterar min hälsa, men jag har uppriktigt haft dåligt samvete att inte kunna orka vara där och stötta honom på plats. Däremot pratar vi i telefonen både före och efter showen. Så kontakt håller vi, men jag har velat vara där och pussa och krama på honom när han har kämpat så ödmjukt men målmedvetet och gått vidare vecka efter vecka och dessutom utvecklats så enormt mycket under alla dessa veckor. Snacka om nervpärs det här är. Lyckoruset har varit obeskrivlig, för varje vecka han har tagit sig vidare. Nu håller jag alla tummar håååååårt att det går bra för honom i morgon. Jag känner mig otålig som ett barn på julafton att få se honom i rutan i morgon tillsammans med det övriga, fantastiskt duktiga gänget. Jag beundrar alla Idol-artisterna så mycket för deras proffsiga insatser. Så heja hela Idol-gänget, ni är magiskt bra och heja älskade, underbara Charlie. I morgon sitter morsan klistrad framför tv:n med massor, massor av fjärilar och nervöst pirr i magen. @charliegronvall @tv4idol”

1300 Likes, 103 Comments – Nanne Grönvall (@nannegronvall) on Instagram: “Ja då var det dags igen – Idol i morgon och jag går redan och är nervös för …

1,300 Likes, 103 Comments – Nanne Grönvall (@nannegronvall) on Instagram: “Ja då var det dags igen – Idol i morgon och jag går redan och är nervös för Charlies skull. Faktum är att jag redan flera dagar innan går med fjärilar i magen innan det väl blir fredag kväll. Det är helt underbart att han nu får uppleva sin stora dröm sedan många år tillbaks; att få vara med i Idol. Att han nu dessutom är kvar bland de sista fyra är overkligt stort för både honom och mig. På fredag kvällarna mellan Idol-showen och när rösterna meddelas, så vankar jag oavbrutet ängsligt av och an hemma, som en orolig mamma-anka. Det har verkligen känts ledsamt att inte kunna vara på plats i tv-studion ännu och heja på honom i publiken med Charlie skylt och allt, men min utmattning måste tas på allvar av mig själv och även nu när jag äntligen är på väg tillbaks från dessa mardrömsmånader så behöver jag fortfarande all vila jag kan få innan jag börjar giga i december, för första gången på över ett halvår. Så just nu kan jag bara gå på dagsformen, dvs ta beslut samma dag, när det handlar om att ge mig ut i större sammanhang som t.ex Idol och dessvärre har jag hittills fått avboka mina planer på att åka till tv-studion och se honom live. Jag vet att Charlie vill att jag prioriterar min hälsa, men jag har uppriktigt haft dåligt samvete att inte kunna orka vara där och stötta honom på plats. Däremot pratar vi i telefonen både före och efter showen. Så kontakt håller vi, men jag har velat vara där och pussa och krama på honom när han har kämpat så ödmjukt men målmedvetet och gått vidare vecka efter vecka och dessutom utvecklats så enormt mycket under alla dessa veckor. Snacka om nervpärs det här är. Lyckoruset har varit obeskrivlig, för varje vecka han har tagit sig vidare. Nu håller jag alla tummar håååååårt att det går bra för honom i morgon. Jag känner mig otålig som ett barn på julafton att få se honom i rutan i morgon tillsammans med det övriga, fantastiskt duktiga gänget. Jag beundrar alla Idol-artisterna så mycket för deras proffsiga insatser. Så heja hela Idol-gänget, ni är magiskt bra och heja älskade, underbara Charlie. I morgon sitter morsan klistrad framför tv:n med massor, massor av fjärilar och nervöst pirr i magen. @charliegronvall @tv4idol”

Nanne Grönvall on Instagram: “”Nä men är du också med i …

1261 Likes, 15 Comments – Nanne Grönvall (@nannegronvall) on Instagram: “”Nä …

Nanne Grönvall on Instagram: “DÄRFÖR HAR JAG VALT ATT …

4952 Likes, 607 Comments – Nanne Grönvall (@nannegronvall) on Instagram: “DÄRFÖR HAR JAG VALT ATT ÅTERBETALA MITT STIPENDIUM.

Keywords: nanne grönvall instagram