Malena ernman instagram

Malena Ernman (@malena_ernman) • Instagram photos and …

36.6k Followers, 1079 Following, 2615 Posts – See Instagram photos and videos from Malena Ernman (@malena_ernman)

Malena Ernman (@malena_ernman) • Instagram photos and …

Artist, Hovsångare, · 2,614 posts · 36.6K followers · 1,067 following.

Malena Ernman (@malena_ernman) • Instagram photos and …

36.6k Followers, 1074 Following, 2615 Posts – See Instagram photos and …

Malena Ernman on Instagram

Malena Ernman on Instagram: “Två år för mig idag. Ingen annan handling kommer i närheten – både när det gäller minskade utsläpp och påverkan på min omgivning. Men alla utsläpp ska till netto noll så det lönar sig inte att ställa utsläpp mot utsläpp. Med dagens utsläppstakt har vi ( enligt FNs diplomatiska siffror) nu på morgonen exakt 18 år, 304 dagar och 15 timmar på oss. #jagstannarpåmarken”

976 Likes, 30 Comments – Malena Ernman (@malena_ernman) on Instagram: “Två år för mig idag. Ingen annan handling kommer i närheten – både när det gäller …

976 Likes, 31 Comments – Malena Ernman (@malena_ernman) on Instagram: “Två år för mig idag. Ingen annan handling kommer i närheten – både när det gäller minskade utsläpp och påverkan på min omgivning. Men alla utsläpp ska till netto noll så det lönar sig inte att ställa utsläpp mot utsläpp. Med dagens utsläppstakt har vi ( enligt FNs diplomatiska siffror) nu på morgonen exakt 18 år, 304 dagar och 15 timmar på oss. #jagstannarpåmarken”

Malena Ernman on Instagram: “10 000 vuxna män var här och …

Malena Ernman on Instagram: “10 000 vuxna män var här och kom i stämning för en fotbollsmatch. Det är inte bara tillåtet att bete sig så här. Det uppmuntras… Vi kallar det för en “fest”. Och samtidigt låtsas vi att det finns en miljödebatt…. Man kan bli radikal feminist för betydligt mindre.”

2120 Likes, 236 Comments – Malena Ernman (@malena_ernman) on Instagram: “10 000 vuxna män var här och kom i stämning för en fotbollsmatch.

2,119 Likes, 236 Comments – Malena Ernman (@malena_ernman) on Instagram: “10 000 vuxna män var här och kom i stämning för en fotbollsmatch. Det är inte bara tillåtet att bete sig så här. Det uppmuntras… Vi kallar det för en “fest”. Och samtidigt låtsas vi att det finns en miljödebatt…. Man kan bli radikal feminist för betydligt mindre.”

Malena Ernman on Instagram

Malena Ernman on Instagram: “Den här (och liknande bilder ) delas flitigt på nätet. Den handlar om att jag sagt att det pga hot var en del extra säkerhetsarrangemang på Skansen. Bla extra noga kontroll i samband med ackreditering för att vistas bakom scen. (eller ID koll som jag sa i en intervju) Självklart fanns ingen id koll på nån annan plats på Skansen. Självklart är det alltid krav på ackreditering för att vistas bakom scen på Soliden. Och självklart krävs det alltid ackreditering – alltså id koll – för att vistas på/ bakom/ eller vid sidan av scen under en direktsändning på TV. Det kanske kommer som en chock för vissa men scenområdet under en TV inspelning eller en konsert är ingen allmän plats där det är en mänsklig rättighet att närvara. Blir man tex kissnödig under en Madonnakonsert så kan man inte gå in i hennes loge och låna toaletten. Detta är självklart inget man behöver kommentera överhuvudtaget. Om det nu inte vore för det faktum att politiker som representerar andra partier än SD delar bilden i sina flöden. Vilka partier det handlar om tänker jag självklart inte berätta. Men det är samma partier vars företrädare ( självklart ett litet fåtal) regelbundet helt öppet misskrediterar och hånar volontärer som ägnar sin tid och sina resurser åt att försöka hjälpa flyktingar och andra människor. Vad deras avsikt är vet jag inte. Men det är ett problematisk och mycket tidskrävande inslag i många volontärers vardag. Och ni som har möjlighet att påverka detta borde göra nånting åt det.”

1133 Likes, 103 Comments – Malena Ernman (@malena_ernman) on Instagram: “Den här (och liknande bilder ) delas flitigt på nätet. Den handlar om att jag sagt …

1,133 Likes, 103 Comments – Malena Ernman (@malena_ernman) on Instagram: “Den här (och liknande bilder ) delas flitigt på nätet. Den handlar om att jag sagt att det pga hot var en del extra säkerhetsarrangemang på Skansen. Bla extra noga kontroll i samband med ackreditering för att vistas bakom scen. (eller ID koll som jag sa i en intervju) Självklart fanns ingen id koll på nån annan plats på Skansen. Självklart är det alltid krav på ackreditering för att vistas bakom scen på Soliden. Och självklart krävs det alltid ackreditering – alltså id koll – för att vistas på/ bakom/ eller vid sidan av scen under en direktsändning på TV. Det kanske kommer som en chock för vissa men scenområdet under en TV inspelning eller en konsert är ingen allmän plats där det är en mänsklig rättighet att närvara. Blir man tex kissnödig under en Madonnakonsert så kan man inte gå in i hennes loge och låna toaletten. Detta är självklart inget man behöver kommentera överhuvudtaget. Om det nu inte vore för det faktum att politiker som representerar andra partier än SD delar bilden i sina flöden. Vilka partier det handlar om tänker jag självklart inte berätta. Men det är samma partier vars företrädare ( självklart ett litet fåtal) regelbundet helt öppet misskrediterar och hånar volontärer som ägnar sin tid och sina resurser åt att försöka hjälpa flyktingar och andra människor. Vad deras avsikt är vet jag inte. Men det är ett problematisk och mycket tidskrävande inslag i många volontärers vardag. Och ni som har möjlighet att påverka detta borde göra nånting åt det.”

Malena Ernman on Instagram: “Ni lyckades tillsammans samla …

873 Likes, 21 Comments – Malena Ernman (@malena_ernman) on Instagram: “Ni lyckades tillsammans samla in 376325kr till Rädda Barnen i fredags!

Malena Ernman on Instagram: “Svärfar har fyllt 91. Bamse still …

Malena Ernman on Instagram: “Svärfar har fyllt 91. Bamse still going strong!!”

1194 Likes, 42 Comments – Malena Ernman (@malena_ernman) on Instagram: “Svärfar har fyllt 91. Bamse still going strong!!”

1,194 Likes, 42 Comments – Malena Ernman (@malena_ernman) on Instagram: “Svärfar har fyllt 91. Bamse still going strong!!”

Malena Ernman on Instagram: “En ära att få vara med på detta.”

malena_ernman Det börjar lacka mot jul! Vi bjuder här på lite ljuva toner Två julkonserter kvar! Ikväll i Siljansnäs kyrka kl 19 och.

Malena Ernman on Instagram: “Vilken bragd!!! Vilket lag!!”

2210 Likes, 23 Comments – Malena Ernman (@malena_ernman) on Instagram: “Vilken bragd!!! Vilket lag!!”

Keywords: malena ernman instagram