Amanda lind instagram

Amanda Lind (@amandalind__) • Instagram photos and videos

13.7k Followers, 1454 Following, 1081 Posts – See Instagram photos and videos from Amanda Lind (@amandalind__)

Amanda Lind (@amandalind__) • Instagram photos and videos

Ordförande kulturutskottet (MP). F d minister med hjärta för bl a kultur och …

Amanda Lindh (@amandaaliindh) • Instagram photos and …

31.5k Followers, 324 Following, 7 Posts – See Instagram photos and videos from Amanda Lindh (@amandaaliindh)

Amanda Lind on Instagram: “MER PENGAR TILL KULTUR I …

1044 Likes, 52 Comments – Amanda Lind (@amandalind__) on Instagram: “MER PENGAR TILL KULTUR I HELA LANDET ‍♀️ En historisk kris måste mötas av en …

Amanda Lindh (@amandaalindh) • Instagram photos and …

656 Followers, 1001 Following, 222 Posts – See Instagram photos and videos from Amanda Lindh (@amandaalindh)

Amanda Lind on Instagram: “TILLSAMMANS GÖR VI …

126 Likes, 8 Comments – Amanda Lind (@amandalind__) on Instagram: “TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD Jag kom imorse fram till att jag i år har jag varit med i…”

Amanda Lind on Instagram: “I fredags fick jag den bästa …

Amanda Lind on Instagram: “I fredags fick jag den bästa födelsedagspresenten man kan tänka sig, när vår dotter kom till världen. Vi mår alla bra och jag vill tacka personalen på Sundsvalls BB för ett mycket fint bemötande i en stor stund.Jag är stolt över att vara del av en feministisk regering där det är självklart att även ministrar kan skaffa barn och familj. Jag har från början haft bra samtal med statsministern som i linje med vad jag önskat beviljat mig delvis frånvaro för att ta hand om vår nya familjemedlem de första månaderna. Jag kommer fortsätta vara departementschef och kultur- och demokratiminister, och kommer precis som vanligt att ersättas av min statssekreterare vid de tillfällen då jag inte kan närvara.Tiden med en nyfött barn är mycket speciell och nu ligger fokus på att lära känna denna nya lilla familjemedlem. Samtidigt fortsätter kampen för att alla våra barn ska få växa upp i en bättre värld.Livets mirakel. ✨”

3036 Likes, 383 Comments – Amanda Lind (@amandalind__) on Instagram: “I fredags fick jag den bästa födelsedagspresenten man kan tänka sig, när vår dotter …

3,036 Likes, 383 Comments – Amanda Lind (@amandalind__) on Instagram: “I fredags fick jag den bästa födelsedagspresenten man kan tänka sig, när vår dotter kom till världen. Vi mår alla bra och jag vill tacka personalen på Sundsvalls BB för ett mycket fint bemötande i en stor stund.Jag är stolt över att vara del av en feministisk regering där det är självklart att även ministrar kan skaffa barn och familj. Jag har från början haft bra samtal med statsministern som i linje med vad jag önskat beviljat mig delvis frånvaro för att ta hand om vår nya familjemedlem de första månaderna. Jag kommer fortsätta vara departementschef och kultur- och demokratiminister, och kommer precis som vanligt att ersättas av min statssekreterare vid de tillfällen då jag inte kan närvara.Tiden med en nyfött barn är mycket speciell och nu ligger fokus på att lära känna denna nya lilla familjemedlem. Samtidigt fortsätter kampen för att alla våra barn ska få växa upp i en bättre värld.Livets mirakel. ✨”

Idag har jag något roligt att berätta. I slutet av sommaren får vi …

1671 Likes, 191 Comments – Amanda Lind (@amandalind__) on Instagram: “Idag har jag något roligt att berätta. I slutet av sommaren får vi förhoppningsvis …

Amanda Lind on Instagram: “Idag har jag blivit utnämnd till …

880 Likes, 173 Comments – Amanda Lind (@amandalind__) on Instagram: “Idag har jag blivit utnämnd till Sveriges Kultur- och demokratiminister.

Keywords: amanda lind instagram